Vores Team

Vi er både specialiseret indenfor IT og sprinklersystemer.

Vi tilbyder systematisk 24/7 overvågning, opsamling og arkivering af data fra sprinklercentraler.

Christina
Christina Nûk Hansen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Stilling: Tekniker
Direkte mail: mm@teqview.dk
Direkte telefon: 21 69 48 50

Hvorfor er Teqview smart?

Tryghed

Systemets 24/7 overvågning giver dig automatisk besked ved udfald på anlægget. Dette gør det muligt at reagere i tide og spare penge på unødvendige omkostninger, som for eksempel være ved en overflødig udrykning fra beredskabet. En alarm indeholder en kort beskrivelse af fejlen, så du får en ide om hvad fejlen er, det kunne for eksempel være trykfald og hvilken alarmventil der er tale om.

Overskuelighed

Har du et eller flere sprinkleranlæg? Der kan nemt oprettes flere anlæg på et login, dette giver dig et klart overblik over alle sprinklercentraler ved blot at kigge i Teqview appen. Her er det til en hver tid muligt at se trykket pr. anlæg, kontakt personer tilknyttet det valgte anlæg samt deres kontakt oplysninger, beskrivelser af åbne og afsluttede alarmer, og meget mere.

Dokumentation

Da systemet automatisk genererer en historik af de opsamlede data fra sprinklercentralen, vil du altid kunne trække en opdateret hændelsesrapport. En Teqview løsning inkluderer et sikkert arkiv til dokumenter og data for brandtekniske anlæg, så du nemt kan uploade relevante billeder og alle brandtekniske dokumenter - dermed har du altid relevante informationer til rådighed og lige ved hånden.

Kontakt os for en uforpliggtende snak

Tryghed. Overblik. Historik.