Om Teqview

Herunder kan du læse mere om de service vi kan til byde med vores smarte app løsning

Teqview er et dansk teknologiselskab etableret af specialister for at løse de problemstillinger vi har erfaret i branchen. Vi arbejder med SMART-teknologier og optimering af løsninger indenfor overvågning, service og vedligeholdelse af sprinkleranlæg. 

Direkte besked

Du får direkte besked fra sprinkleranlægget ved trykfald, altså få muligheden for at reagere i tide og undgå unødvendige omkostninger fra beredskabet.

feature_1
feature_2

Dokument upload

Gem brandtekniske dokumenter, billeder, informationen fra de ugentlige afprøvninger, ja faktisk alt den info du tænker der skal være nemt at komme til.

Alarm ved fejl

En dieselmotor starter ved en fejl. Her vil du også modtage en besked der kort beskriver alarmen, det giver dig mulighed for at sende den rigtige mand til opgaven.

feature_3
feature_3

Bedre overblik

Gør det nemt at administrere mere end et anlæg. Vi kan oprette flere centraler i dit personlige log in – det giver dig et bedre overblik over alle sprinklercentraler.

Følg med fra mobilen

Med mobilen ved hånden kan du altid bruge appen til at tjekke trykket på anlægget, hvilket gør det muligt at følge med lige meget hvor i verden du er.

feature_6
feature_5

Hændelses-rapporter

Brug for et klart billede af historikken fra sprinklercentralen – det kan nemt klares ved at trække en hændelses rapport som vil gi dig det ønskede overblik.

Sikkert, simpelt og nemt.

Vi er alle forskellige, med hver vores behov. Derfor har vi også lavet tre forskellige pakkeløsninger, så du kan finde den der passer dig og kun betale for det du har brug for. Uanset hvilken løsning du vælger, så er du gennem Teqview-appen sikret en stabil (og ikke mindst veldokumenteret) drift af dit sprinkleranlæg.